Onze zoon is nu een klein jaar ‘vaste klant’ bij Het Zandhofje. En hij vermaakt zich daar kostelijk! Altijd als wij hem wegbrengen of ophalen, zit er een grote glimlach op zijn gezicht. Ik kan het mij goed voorstellen. Het Zandhofje heeft een heerlijke plek in de wijk, beschut tussen de woningen in een mooi pand. De kleinschaligheid van Het Zandhofje past onze zoon goed:
hij speelt zowel met de peuters in zijn groep als met de oudere kleuters in de andere groep. Die mix (aparte leeftijdsgroepen, maar wel vaak samen) geeft een mooie afwisseling.

Kleinschalig betekent ook: altijd ruim voldoende begeleiding aanwezig, zodat iedereen veel persoonlijke aandacht krijgt. Dit geldt voor de kinderen, maar ook voor de ouders. En er is op Het Zandhofje een ‘no nonsense’ mentaliteit die ons erg aan spreekt: de kinderen worden veel gestimuleerd in hun ontwikkeling met methodes, technieken en activiteiten maar de nadruk ligt toch vooral op het gewoon lekker spelen met elkaar. En dat moet je als klein kind toch vooral kunnen doen.

ouders van Noud