Eigenaresse

//Eigenaresse
Eigenaresse2019-01-25T13:21:25+02:00

dsc_2508

Judith Scheer, eigenaresse

Mijn naam is Judith Scheer, ik heb twee dochters waarvan de oudste op de basisschool zit, de jongste gaat regelmatig mee naar Zandhofje. Ik ben eigenaresse van kinderdagverblijf Zandhofje.

In 1998 ben ik als leerkracht in het basisonderwijs gaan werken. Dit heb ik tien jaar met heel veel plezier gedaan. Gedurende die tien jaar ben ik altijd op zoek geweest naar uitdaging in mijn werk. Toen ik merkte dat ik de uitdaging een beetje kwijt was, begon ik uit te kijken naar iets nieuws. Al snel kwam ik uit in de kinderopvang. Hierin kon ik het werken met kinderen, wat altijd mijn passie is geweest, combineren met de uitdaging van het zo goed mogelijk leiden van een kinderdagverblijf. In het onderwijs was ik altijd al betrokken bij de organisatie van veel evenementen en ik merkte toen al dat ik het erg leuk vond om het voortouw te nemen. Daarom ben ik in 2008 samen met mijn moeder kinderopvang Zandhofje begonnen. Zandhofje is een kleinschalig kinderdagverblijf met een huislijke sfeer. Ouders en kinderen moeten het gevoel hebben dat ze thuiskomen. En dat is denk ik heel goed gelukt. Zodra je Zandhofje binnen komt dan voel je het. De gezellige ruimtes, de betrokken medewerkers, veel persoonlijke aandacht voor de kinderen en hun ouders. Zo hadden we het in gedachten toen we begonnen met Zandhofje en zo is het geworden.

Natuurlijk blijft Zandhofje altijd in ontwikkeling. Zo zijn we gestart met de methode Peuterplein. Door gebruik van Peuterplein wordt de natuurlijke nieuwsgierigheid van jonge kinderen gestimuleerd. Samen ontdekken ze spelenderwijs de wereld om hen heen. Op deze manier stimuleren we de kinderen optimaal in hun ontwikkeling op het gebied van taal, motoriek, voorbereidend rekenen en muziek. Dit doen we aan de hand van thema’s die de kinderen erg aanspreken. Peuterplein geeft een optimale voorbereiding op de basisschool en sluit aan op programma’s die scholen met kleuters gebruiken.

Zelf sta ik ook minimaal drie dagen per week op de groep. Ik vind het belangrijk dat ik nauw contact heb met mijn medewerkers, maar ook met de kinderen en hun ouders. Ik vind het belangrijk dat ik op de hoogte bent van wat er speelt op Zandhofje. En ook niet geheel onbelangrijk, ik vind het nog steeds erg leuk om met kinderen te werken.

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken op de peutergroep beschikbaar (wo, vr)!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven